Hírek



Üzletszabályzat változás 2024.04.16-tól

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a VSFO/175-4/2024. ügyiratszámú Határozatával 2024. április 16-án jóváhagyta a VASIVÍZ ZRt. módosított Üzletszabályzatát. A jóváhagyott Üzletszabályzatot a Hivatal határozatának jogerőre emelkedésének napjától, azaz 2024. április 16-tól alkalmazza Társaságunk.


HATÁLYOS ÜZLETSZABÁLYZAT

 

12. VÁLTOZAT

Közérthető kivonat megtekintése

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a VSFO/175-4/2024. ügyiratszámú Határozatával 2024. április 16-án jóváhagyta a VASIVÍZ ZRt. módosított Üzletszabályzatát.

A jóváhagyott Üzletszabályzatot a Hivatal határozatának jogerőre emelkedésének napjától, azaz 2024. április 16-tól alkalmazza Társaságunk.

A VASIVÍZ ZRt. Üzletszabályzatában meghatározza a víziközmű-szolgáltatással és a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos általános, műszaki, ellenőrzési, kereskedelmi, elszámolási, fizetési és egyéb feltételeket a hatályos jogszabályok és rendeletek figyelembevételével.

Az Üzletszabályzat tartalmazza a fogalom meghatározásokat,  a szerződéskötésre vonatkozó általános szabályokat, a Felhasználó és a Víziközmű-szolgáltató jogait és kötelezettségeit, szerződésszegés esetén alkalmazott kötbérek mértékét, a szerződés teljesítésében résztvevő harmadik személyek és velük fennálló kapcsolatok bemutatását, a vízmérés/ számlázás és az ezzel kapcsolatos eljárások szabályait, az ellenőrzés szabályait, felhasználói panaszkezelés eljárási rendjét, adatvédelem és adatkezelés témakörét, az alaptevékenységhez kapcsolódó, de alapszolgáltatáson túli kiegészítő szolgáltatások körét és díjait, a védendő felhasználókra vonatkozó általános szabályozást, a víziközmű- fejlesztési hozzájárulás díjainak és számításainak szabályait, továbbá a víziközmű- szolgáltatás korlátozásának, szüneteltetésének, megszüntetésének szabályait.  

Hatályba helyezéssel egy időben érvénytelen: 11. változat

 

Szombathely, 2024. április 17.

 

                                                                                                              Minőség természetesen…

vissza