E-Számla támogató kampányE-Számla kampány

A VASIVÍZ ZRt. a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, elkötelezett a környezetvédelem mellett és becsüli a helyi értékeket. Jövőbeni célkitűzése, hogy a fenntarthatóság elve mellett, minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. Fontos cél a fiatal generáció szemléletformálása, melynek egyik eszköze a minden évben meghirdetett rajz- és fotópályázat.

Mindemellett az elmúlt két év tapasztalatai is azt igazolják, hogy a Felhasználók szokásai változnak, bátrabban intézik online felületen ügyeiket. Egyre több felhasználó él azzal a kényelmes lehetőséggel, hogy a nap 24 órájában, akár késő este intézi hivatali ügyeit. Akik már e-számla felhasználók, azok tudják, hogy így mennyivel kevesebb felesleges papír gyűlik össze otthon, ami végül a szemetesben landolna. További előny, hogy egyenlegüket, számlájukat, bármikor le tudják ellenőrizni. E-számla igényléssel, akár több ezer fa kivágása elkerülhető egy évben.


Védje környezetét, hogy a most felnövő generációnak is legyen jövője!


Az e-számla igényléshez szükséges az online regisztráció (https://oufi.vasiviz.hu/registration), melyhez meg kell adnia a vevőfizető azonosítóját és a felhasználási hely azonosítóját is, melyet a számláján, illetve a közszolgáltatási szerződésén talál.

Az e-számla felhasználók:

  • Nem kapnak csekket és papír alapú számlát.
  • A befizetés csoportos beszedési megbízással, átutalással vagy kártyás fizetéssel történhet.
  • Számlájukat a https://oufi.vasiviz.hu/login oldalon nézhetik meg a nap 24 órájában.

VASIVÍZ ZRt.
MINŐSÉG TERMÉSZETESEN


Jobb függőleges