E-Számla támogató kampányE-Számla támogató kampány

A VASIVÍZ ZRt. a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, elkötelezett a környezetvédelem mellett és becsüli a helyi értékeket. Jövőbeni célkitűzése, hogy a fenntarthatóság elve mellett, minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. Fontos cél a fiatal generáció szemléletformálása, melynek egyik eszköze a minden évben meghirdetett rajz- és fotópályázat.

Mindemellett az elmúlt két év tapasztalatai is azt igazolják, hogy a Felhasználók szokásai változnak, bátrabban intézik online felületen ügyeiket. Egyre több felhasználó él azzal a kényelmes lehetőséggel, hogy a nap 24 órájában, akár késő este intézi hivatali ügyeit. Akik már e-számla felhasználók, azok tudják, hogy így mennyivel kevesebb felesleges papír gyűlik össze otthon, ami végül a szemetesben landolna. További előny, hogy egyenlegüket, számlájukat, bármikor le tudják ellenőrizni. E-számla igényléssel, akár több ezer fa kivágása elkerülhető egy évben.

A VASIVÍZ ZRt. éppen ezért 2021. július 1-jével három hónapos kampányt indít, melynek célja, hogy legalább 1000 Felhasználó igényeljen és térjen át e-számlára, a hagyományos csekk helyett, kiállva ezzel a környezetvédelem, a Felhasználók kényelme, biztonsága mellett és támogatva egyúttal a helyi ESŐEMBERKE Alapítványt közhasznú céljainak elérésében.

A 2021. július 1-je és szeptember 30-a közötti, 3 hónapos kampány ideje alatt az e-számlát igénylő Felhasználók döntésükkel havonta 500 forinttal támogatják az alapítványt. Minél előbb igényli az e-számlát, annál nagyobb lesz az adomány összege.

  • Ha Ön a kampány első hónapjában, júliusban vált e-számlára, (3X500 forint) 1500 Ft-tal,
  • ha a kampány második hónapjában, augusztusban vált e-számlára, (2X500 forint) 1000 Ft-tal,
  • ha a kampány harmadik hónapjában, szeptemberben vált e-számlára, (1X500 forint) 500 Ft-tal támogatja az Esőemberke Alapítványt.

A kampány ideje alatt a résztvevő Felhasználók a nekik megküldött számlák összegét fizetik ki, nem többet és nem is kevesebbet. Az Ön által fizetendő vízdíjszámla tehát nem csökken a fentebb felsorolt összegekkel, hanem az e-számla igénylés után elkülönítésre kerül e nemes cél támogatására.

A kampány zárásakor a végösszeget a VASIVÍZ ZRt. adományozza az Esőemberke Alapítvány számára, melyről a média bevonásával értesíti Felhasználóit.

Akik részt vesznek a kampányban, azaz 2021. július 1-je és szeptember 30-a között igényelnek e-számlát, köztük 10 db, 5 alkalmas Uszoda és Termálfürdő családi belépőjegyet is (2 felnőtt és 2 gyermek) kisorsolunk, melyet a nyertesek egy évig használhatnak fel.


Kérjük, igényeljen Ön is e-számlát és támogassa Velünk az Esőemberke Alapítvány pártfogoltjait!
Védje környezetét, hogy a most felnövő generációnak is legyen jövője!


Az e-számla igényléshez szükséges az online regisztráció (https://oufi.vasiviz.hu/registration), melyhez meg kell adnia a vevőfizető azonosítóját és a felhasználási hely azonosítóját is, melyet a számláján, illetve a közszolgáltatási szerződésén talál.

Az e-számla felhasználók:

  • Nem kapnak csekket és papír alapú számlát.
  • A befizetés csoportos beszedési megbízással, átutalással vagy kártyás fizetéssel történhet.
  • Számlájukat a https://oufi.vasiviz.hu/login oldalon nézhetik meg a nap 24 órájában.

VASIVÍZ ZRt.
MINŐSÉG TERMÉSZETESEN


Jobb függőleges