Közérdekű információk



2023. október 02-tól - Jó hír az uszoda használók számára!


Uszoda kép- nyitás 2023.10.02.jpg

Jó hír az uszoda használók számára!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatával történt sikeres egyeztetés, továbbá a 40 éves kazánok cseréjének határidőre történő lebonyolítása és az új berendezések üzembe helyezése eredményeként 2023. október 02-tól újra üzembe áll és a próbaüzem alatt már az úszósportolók részére használható lesz a „régi uszoda” 50 méteres medencéje, az alábbi, mint egy hónapig tartó átmeneti működési renddel.

Jelenleg zajlik a női és a férfi öltözők felújítása, mely várhatóan október végére befejeződik, így novembertől már részben megújult környezetben tudjuk visszaállítani a régi működést.

Ebben az átmeneti időszakban az öltöző használat miatt a vendégforgalom számára továbbra is a 33 méteres medence használata lesz biztosítva, nyitvatartási időszakban korlátozás nélkül. A szaunákat november 2-tól az öltözők felújítását követően lesz lehetőség használni.

Az AVUS vízilabda egyesület október hónapban az 50 méteres medencében tartja edzéseit. Csak a vízilabda mérkőzések idejére lesz (3 alkalommal) korlátozva az úszni vágyók számára az uszoda használat az alábbiak szerint:

 2023. október 08. (vasárnap)    ZÁRVA

2023. október 14. (szombat) 12:00-tól nyitva.

2023. október 29. (vasárnap)     ZÁRVA 

Továbbá a szükségessé váló 33-as AVUS medence vízcseréje, villamos karbantartás és füstérzékelők karbantartása miatt 2023. október 19-23-ig az úszni vágyók számára is az 50-es medence lesz elérhető.

Terveink szerint 2023. november 02-tól újra a régi rend szerint lesznek biztosítottak az uszoda szolgáltatásai (szauna, tanmedence, 50 méteres medence), mind a sportolók, mind a vendégek számára.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a Fedett uszoda szolgáltatási díjaiban 2023. november 01-jétől a jelenleg érvényes árjegyzékhez képest átlag 20 %-os emelést leszünk kénytelenek alkalmazni a megemelkedett költségek részbeni fedezetéül.

Köszönjük megértésüket és köszönjük türelmüket a kényszerűségből már egy éve tartó „sánta üzem” kellemetlenségeiért.

VASIVÍZ ZRt.

vissza