Közérdekű információk



MINERVA LAKÓPARK - FOKOZOTT VÍZNYOMÁS


Szh észak fokozott nyomás.png

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy Szombathelyen a Minerva lakóparkban, Söptei úti benzinkút északi irányában, Bajnok utcában, Kalló utcában, Prága utcában, Farkas Károly utcában, Székely Bertalan utcában, Pipacs utcában, Hermann Ottó utcában, Barabás Miklós utcában, Galamb utcában és a Szabadnép utcában 2021. szeptember 16-tól (csütörtöktől) fokozott nyomáson biztosítjuk a vízszolgáltatást.


Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy Szombathelyen a Minerva lakóparkban, Söptei úti benzinkút északi irányában, Bajnok utcában, Kalló utcában, Prága utcában, Farkas Károly utcában, Székely Bertalan utcában, Pipacs utcában, Hermann Ottó utcában, Barabás Miklós utcában, Galamb utcában és a Szabadnép utcában

2021. szeptember 16-tól (csütörtöktől) fokozott nyomáson biztosítjuk a vízszolgáltatást.

Felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a vízhálózati rendszer áramlási irányának változása miatt a VASIVÍZ ZRt. szakemberei hálózat mosatást végeznek. A mosatás során a felhasználók az ingatlanaik vízfogyasztási helyein a víz zavarosságával szembesülhetnek. Ezt a zavarosságot a csővezeték faláról leváló vas és mangán részecskék okozzák, ami kizárólag érzékszervi kellemetlenséget (szín, szag) okoz. A jelenlegi hálózati nyomás 1 bar-ral történő emelkedése várható. A megemelkedett nyomás miatt kérjük Felhasználóinkat a belső vízhálózatuk felülvizsgálatára.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

vissza