Hírek



Ön mennyire elégedett szolgáltatásainkkal?


IMG_2932 (2).jpg

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kötelezi a víziközmű-szolgáltatókat, hogy kétévente független közvélemény-kutató szervezettel méressék fel a Felhasználók szolgáltatással kapcsolatos elégedettségét, a fogyasztói érdekek védelme és a szolgáltatás színvonalának ellenőrzése céljából. Az idei esztendőben a VASIVÍZ ZRt. szolgáltatási területén a felmérés 2020. január 1-től indult és 2020. december 31-ig tart. 


A Felhasználók az ügyfélszolgálaton személyes ügyintézés során, on-line és telefonos ügyintézés alkalmával válaszolhatnak egy véletlenszerűen kiválasztott kérdésre, illetve amennyiben elfogadják az adatkezelési nyilatkozatot, úgy részt vehetnek a további felmérésben is. Az alapfelmérés 2020. szeptember 1-jén indul és várhatóan 2020. október 15-ével zárul, amelynek során az alábbi településeken lévő háztartásokat keresik fel a VASIVÍZ ZRt. által megbízott M.Á.S.T. Kft. szakemberei: Szombathely, Sárvár, Celldömölk, Kőszeg, Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Csepreg, Vép, Jánosháza, Gencsapáti, Ják, Táplánszentkereszt, Répcelak, Torony, Rábapaty, Ikervár, Lukácsháza, Egyházasrádóc, Sé.

Természetesen a kérdezőbiztosok a felmérés megkezdése előtt igazolják magukat. 
Kérjük, segítse munkánkat és vegyen részt a szolgáltatás színvonalának növelése érdekében végzett kutatásban! Közreműködését köszönjük!
A felmérés részleteiről és menetéről kérjük, keressék az Ügyfélszolgálat/FEF menüpont alatt található tájékoztatónkat! VASIVÍZ ZRt.

 

 

 

vissza