Hírek



Átadtuk az első ivókutakat


DSC_9925.jpg

A VASIVÍZ ZRt. kezdeményezésére több oktatási intézményben kerül felszerelésre fali, vagy szabadtéri ivókút.


A VASIVÍZ ZRt. idén ünnepli fennállásának 120 éves jubileumát, és ehhez kapcsolódóan Társaságunk egy újabb elképzelés megvalósításába fogott bele. A Szombathelyi Tankerületi Központ, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum és iskolák segítségével olyan központi helyekre szereltünk fel ivókutakat oktatási intézményekben, ahol azok mindig szem előtt vannak és könnyen hozzáférhetőek a diákok számára.

A galériában két ünnepélyes átadóról láthatnak képeket. Május 24-én a Gothard Jenő Általános Iskolában adtuk át a diákoknak fali kutat, ahol az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Puskás Tivadar polgármester is, aki hasznos élettani tanácsokkal látta el a diákokat. Köszöntő beszédében dr. Kohuth Viktor vezérigazgató és Farkas Tiborné, a Szombathelyi Tankerület szakmai igazgatóhelyettese ugyancsak a vízfogyasztás és az egészség megőrzésének kapcsolatára hívták fel a figyelmet. Június 1-jén pedig a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tanulói fogyaszthattak elsőként friss vizet az udvaron felállított csapból. Az ünnepélyes átadón a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatóján kívül a Társaság Igazgatóságának elnöke, dr. Kondor János, és a Felügyelőbizottság elnöke, Illés Károly is köszöntötték az egybegyűlteket.

A VASIVÍZ ZRt. hosszú ideje a csapvíz fogyasztása mellett kampányol, hiszen a jó minőségű vasi ivóvíz valamennyiünk számára elérhető. Legújabb akciónkkal is erre próbáljuk meg ráirányítani a figyelmet. Szeretnénk a csapvizet még közelebb hozni az iskolás korosztályhoz, jó volna, ha napi szinten is többször fogyasztanának vizet, hiszen annak pozitív élettani hatásairól rengeteget olvashatunk.  



Ivókút átadók

DSC_9816.jpg
DSC_9836.jpg
DSC_9844.jpg
DSC_9845.jpg
DSC_9898.jpg
DSC_9921.jpg
DSC_9925.jpg
IMG_2610.JPG
IMG_2615.JPG
IMG_2616.JPG
IMG_2625.JPG
IMG_2627.JPG
IMG_2628.JPG
IMG_2629.JPG
vissza