Közérdekű információk
Álláslehetőség_20210713.png

KARRIER

Új munkatársakat keres a VASIVÍZ ZRt. autószerelő, villanyszerelő és csatorna javító munkakörben.

bővebben

Tűzcsap_Honlapra_Kicsi.png

Tűzcsap használata

Tűzcsapról történő vízvételezés csak a VASIVÍZ ZRt. előzetes értesítése és engedélye mellett lehetséges.

bővebben

Oklevél_Díjazottak_Eredmény_Honlap.png

2021-es rajz- és fotópályázat díjatottjai

A VASIVÍZ ZRt. köszöni a 2021-es rajz- és fotópályázat beküldött alkotásait és a részvételt! Idén 22 fotó és több, mint 160 rajz érkezett. Az alkotásokat Benkő Sándor, fotóriporter és Takács Gábor, a Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára értékelték.

bővebben

Termál_Világos_Honlapra_20210616.png

2021. június 16-án nyit a Termálfürdő

A Termálfürdő nyitására, vendégek fogadására 2021. június 16-án kerül sor. Az üzemeltető hatáskörébe tartozó szolgáltatások – a szauna kivételével – biztosítottak lesznek a vendégek részére. Az Uszoda és a Termálfürdő használatára eltérő védelmi intézkedések vannak hatályban.

bővebben

Honlapra_2021.05.17..png

FIGYELEM!!!

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a VASIVÍZ ZRt. nevében, illetéktelenek próbálnak ingatlanokba jutni, szennyvízhálózat ellenőrzés, hálózatmosatás, illetve ivóvízminőség ellenőrzés címén!

bővebben

bulldozer-nehézgépkezelő.jpg

KARRIER - ÁLLÁSLEHETŐSÉG A VASIVÍZ ZRT.-NÉL

Földmunkagép kezelő - Szombathelyen. Feladatok: • Fenntartási, építési és hibaelhárítási munkák elvégzése a vízhálózaton Elvárások: • Földmunkagép, rakodó és szállítógép kezelő OKJ • Hatósági vizsga: Traktor alapú földmunka (1111), Lánctalpas kotró (1222) • min. 1 év gépkezelői gyakorlat • B kategóriás jogosítvány

bővebben

Pünkösd_Honlap.png

FEDETT USZODA - PÜNKÖSD - NYITVATARTÁS

2021.05.22-én (szombaton), valamint pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn a Fedett uszoda 9.00 - 18.00 óra között nyitva tart!

bővebben


1 / 14  > >>