Munkahelyi képzések támogatása - VASIVÍZ Vas megyei Víz- és Csatornamű ZRt.GINOP

MUNKAHELYI KÉPZÉS MEGVALÓSÍTÁSA A VASIVÍZ ZRT. MUNKAVÁLLALÓI SZÁMÁRA

Kedvezményezett neve: VASIVÍZ Vas megyei Víz és Csatornamű ZRt.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.5-17-2018-00070

Támogatás összege: 54 242 990 Ft

Támogatás intenzitása: 100 %

Projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása - VASIVÍZ Vas megyei Víz- és Csatornamű ZRt.

A Projekt célja:

A képzések megvalósításával szeretnénk biztosítani, hogy a meglévő munkavállalóink képzettsége javuljon, kompetenciáik fejlesztésre kerüljenek, ezzel elősegítve a munkakörükhöz kapcsolódó feladatok pontos ellátását, munkájuk minőségének javulását. A projekt során bevonásra kerülő célcsoporttagok a saját munkavállalóink, nemre, korra, a személyes és családi körülményeikre való tekintet nélkül, köztük 43 fő hátrányos helyzetű munkavállaló is, illetve a külső, a bevonás időpontjában nem foglalkozatott személyek, hátrányos helyzetű munkavállalók.

A felnőttkori tanulás nagymértékben hozzájárul a vállalat versenyképességének, hatékonyságának és innovációjának fejlődéséhez. Ehhez biztosítunk előzetes képzési igényekhez igazított oktatást, képzési lehetőséget a projekt keretein belül.

A Projekt megvalósítása:

A projekt megvalósítása során összesen 19 képzést szervezzük: 6 OKJ szerinti szakképesítésre felkészítő képzés, 1 járművezetői képzést jogosítvány megszerzéséhez C, CE, GKI típusokban, 4 informatikai kompetencia fejlesztés, 6 hatékony kommunikációs képzés, 1 vezetői képzés és 1 nyelvi képzés

A képzésbe bevonásra kerülő munkavállalók száma: 123

A külső, a bevonás időpontjában nem foglalkoztatott személyek száma: 13

Projekt befejezésének tervezett időpontja: 2020. 09. 30.