Közérdekű információk
water-tap-1269763_1920.jpg

Most folyassa a vizet!

Újra nyitó óvodák, iskolák, szállodák, éttermek, kávézók, strandok, intézmények! Újranyitáskor az egyik legfontosabb tennivaló: kinyitni a vízcsapokat, mert így tisztul meg a belső vízvezeték. A VASIVÍZ  ZRt. a veszélyhelyzet alatt is a nap 24 órájában tiszta, friss és egészséges vízzel látta el felhasználóit, ugyanakkor az elmúlt két hónapban a használaton kívüli, épületen belüli vezetékrendszerben nagy valószínűséggel pangó víz keletkezhetett.

bővebben

20200518_150354.jpg

Jól halad a szennyvízhálózat felújítása Körmenden

A jövőben tervezett várkerti fejlesztések előkészítéséhez is jól kapcsolódik az a csaknem 150 milliós szennyvízhálózat felújítását célzó beruházás Körmenden, mely június végére készülhet el. A teljes bekerülési összeg csaknem felét Körmend Önkormányzata, a többi részét az Innovációs és Technológiai Minisztérium víziközmű-rendszerek műszaki állapotának javítására kiírt pályázata biztosította.

bővebben

an-old-woman-using-a-laptop-4057758.jpg

Köszönjük, hogy csekk helyett átutalással fizeti vízdíját!

Kényelmes, mert otthonából intézheti. Biztonságos a járvány idején, hiszen nem kell a csekkel sorban állni, ügyfelekkel, ügyintézővel találkozni, ami mind-mind elősegítheti a fertőzés terjedését. Nem utolsó sorban gyors, hiszen interneten keresztül, banki átutalás indításával pillanatokon belül kiegyenlítheti számláját.

bővebben

vízóra_k.jpg

Segítse munkánkat! Tájékoztató a vízmérők leolvasásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 vírusveszély fennállása miatt, a járvány lassítása, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedéseket vezettük be.

bővebben

20200418_093828.jpg

A Madarak és Fák Napjára

Boldog madarak és fák napját! Boldogabbat el sem lehetne képzelni, hiszen régen volt olyan tiszta földünk levegője, mint manapság. Sajnos nem a felismerés és belátás következménye: a koronavírus járvány, a karantén, az egészségügyi és az önként vállalt korlátozások eredménye.

bővebben

20200501_204031.jpg

A termálfürdő készül a szezonra

„Jaj, úgy élvezem én a strandot…” Igen, ez a Pancsoló kislány - egy sláger, amely 1959 óta hódít. Csaknem azóta, hogy 1962-ben megnyílt a szombathelyi termálfürdő, ahová immár 58 esztendeje idősek és fiatalok több tízezren látogatnak ki nyaranta.

bővebben

vízcsap3.jpg

Ellenőrizze vízmérőjét!

Segítsen Nekünk, hogy segíthessünk Önnek! Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 járvány miatt, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján a vízmérőket cégünk nem olvassa le.

bővebben

Simon Dániel.jpg

A Föld napja - április 22.

Bánjunk úgy a vízzel, hogy az a következő generációk számára is elérhető „kincs” legyen és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy gyermekeink, unokáink számára is olyan vízkészlet legyen elérhető, ami a mai nap nekünk még a rendelkezésünkre áll. Legyünk tudatosak – ebből a szempontból is! Óvjuk, védjük azt a kincset, amit „unokáinktól kaptunk kölcsön”! A Magyar Víziközmű Szövetség közleménye:

bővebben

szemettelep_tuz_20200410_nj28_2916_3742_n.jpg

„Vasivízzel” oltották a tüzet

Hatalmas tűz volt szerda este Szombathelyen, a Körmendi úti szeméttelepen, ahol a városban összegyűjtött karácsonyfák valamint más, ott elhelyezett növényi hulladék gyulladt be. Az oltásnál négy tűzcsapon keresztül, mintegy ezer köbméter, azaz egymillió liter vizet spricceltek szét a tűzoltók fecskendői.

bővebben

vízcsap2.jpg

Kiváló minőségű a csapvíz

A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye szerint hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, Magyarországon még mindig ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.

bővebben


1 / 8  > >>