Közérdekű információk
pexels-pixabay-302743.jpg

Erős lehűlés - Téliesítés

A meteorológiai előrejelzés erős lehűlést prognosztizál az elkövetkező napokban, így ismételten felhívjuk figyelmüket a vízmérők, vízvezetékek és szerelvények téliesítésének fontosságára.

bővebben

Felh.változás.jpg

Felhasználó és adatai változásának bejelentése

A felhasználó személyében bekövetkezett változás bejelentése jogszabályi kötelezettség. •Mennyi időn belül kell bejelenteni? •Mi szükséges az átíráshoz? További, részletesebb szabályok megtalálhatóak a www.vasiviz.hu/ügyfélszolgálat/Ügyleírások,ügyintézés menete/Felhasználó és adatai változásának bejelentése menüpont alatt.

bővebben

markus-spiske--sSMM-rGkRY-unsplash.jpg

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - NYITVATARTÁSI IDŐ

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szombathelyi Ügyfélszolgálati Irodánk 2021. január 4-től visszavonásig, a Covid-19 járványügyi intézkedések miatt a 2020. november 09-től meghirdetett nyitvatartással és időpont egyeztetéssel várja ügyfeleit.

bővebben

COVID_SZENNYVÍZ_41._hét_2.jpg

41. hét - Debrecenben és Nyíregyházán növekszik, Szombathelyen stagnál a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben

Szombathelyen stagnáló, Békéscsabán, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szolnokon, Budapesten és az agglomerációban csökkenő, míg Debrecenben és Nyíregyházán növekvő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében a 41. héten végzett szennyvízvizsgálatok.

bővebben

1_FEF_pen-1974727_1920.jpg

Felhasználói Elégedettségi Felmérés - 2020. szeptember 1-jén elkezdtük az alapfelmérést!

A FEF részét képező alapfelmérést a VASIVÍZ ZRt. által megbízott közvélemény-kutató szervezet – M.Á.S.T. Kft. - kérdezőbiztosai 2020. szeptember 1-jén megkezdték az alábbi, Társaságunk által megjelölt háztartásokban: Szombathely, Sárvár, Celldömölk, Kőszeg, Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Csepreg, Vép, Jánosháza, Gencsapáti, Ják, Táplánszentkereszt, Répcelak, Torony, Rábapaty, Ikervár, Lukácsháza, Egyházasrádóc, Sé.

bővebben


1 / 12  > >>