Közérdekű információk
HorvathLBp2.jpg

Országos elismerés a VASIVÍZ ZRt. munkatársának

Horváth László, a VASIVÍZ ZRt. munkatársa, a Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérmét vehette át Budapesten 2018. március 23-án, az évenként megrendezett gálaesemény keretében.

bővebben

Fotopalyazat.jpg

Fotópályázat

Az eddigi hagyományt követve, az idén 120 éves VASIVÍZ ZRt. a Víz Világnapi programok részeként fotópályázatot hirdet Vas megyei középiskolások, felsőfokú tanulmányokat folytatók és fotózni szerető felnőttek részére.

bővebben

Fedett Uszoda nyitva tartás változás!

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a Fedett uszoda 2017. 06. 10-én (szombat) úszóverseny miatt ZÁRVA tart. Megértésüket köszönjük!

bővebben

58e75620d992c3259.jpeg

Ügyfélszolgálati Irodánk ünnepi nyitvatartása

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a 2017. április 14-i nagypénteki munkaszüneti nap miatt
szombathelyi Ügyfélszolgálati Irodánk hosszított nyitvatartási napját az alábbiak szerint helyezzük át:

bővebben

Vigyázat! Ismét álvízművesek járják a megyét!

Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy Szombathelyen ismét megjelentek azok az ismeretlen személyek, akik kötelező karbantartásra hivatkozva a VASIVÍZ ZRt. alvállalkozójának kiadva magukat ellenőrzést, illetve csatornatisztítást végeznek, az ingatlanhoz tartozó belső vezetékeken, elsősorban cégeknél, intézményeknél. Az ingatlanon belüli vezetékek karbantartása és tisztítása nem a VASIVÍZ ZRt. hatásköre, ezért ilyen jellegű munkát a VASIVÍZ ZRt. nem végez, és nem végeztet alvállalkozókkal sem.

bővebben

Tájékoztatás Fogyasztóvédelmi változásról

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a 378/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 27. § (1) bekezdése értelmében 2016. december 31-i nappal jogutódlással megszűnt. A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 3. § (4) l) pontja szerint a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 5/E. §- ában foglaltak tekintetében a Kormány 2017. január 1-től fogyasztóvédelmi hatóságként a megyeszékhely szerinti járási hivatalt jelölte ki.

bővebben


1 / 5  > >>