Közérdekű információk
északi belül-régi.jpg

A különleges helyzet különleges embereket kíván

A VASIVÍZ különleges cég, és most különleges helyzet van. A különleges helyzetek különleges embereket kívánnak, a VASIVÍZ dolgozói pedig különleges emberek! Ahogy vállalatunk az elmúlt 122 évben is megbirkózott háborúkkal, bombázással, árvízzel és minden más nehézséggel, ezúttal sem lesz másképp!

bővebben

Tájékoztató a vízmérők leolvasásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 vírusveszély fennállása miatt, a járvány lassítása, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedéseket vezetjük be.

bővebben

img-b63e580a7a4157e419130a89ee6f089a.jpg

Zárva tartanak ügyfélszolgálati irodáink!

A VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján ügyfélszolgálati irodánk, fiókirodáink és információs pontjaink március 17-től visszavonásig zárva tartanak, a COVID-19 vírusveszély terjedésének lassítása érdekében, valamint hogy megóvjuk munkavállalóink, felhasználóink és hozzátartozóik egészségét.

bővebben

vasiviz.jo.jpg

Tisztelt Felhasználóink!

A VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedések lépnek életbe a COVID-19 vírusveszély terjedésének lassítása érdekében a személyes ügyfélszolgálaton:

bővebben

20170731_185355.jpg

Víz Világnapja máskor

Elmaradnak a Víz Világnapja alkalmából tervezett programok Szombathelyen. A fertőzésveszély miatt egy későbbi időpontban tartja meg a VASIVÍZ ZRt. hagyományos, egyhetes rendezvénysorozatát.

bővebben

vasiviz32.jpg

Ügyfélszolgálati tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a VASIVÍZ ZRt. ügyfélszolgálati irodája, fiókirodái és információs pontjai továbbra is a rendes munkarend szerint tartanak nyitva.

bővebben

20170729_110117.jpg

Víz és klímaváltozás - fotópályázat

Az eddigi hagyományt követve, a VASIVÍZ ZRt. a Víz Világnapi programok részeként fotópályázatot hirdet Vas megyei középiskolások, felsőfokú tanulmányokat folytatók és fotózni szerető felnőttek részére.

bővebben


1 / 7  > >>