Közérdekű információk
Ünnepi_Ügyfélfogadás_Honlapra.png

Ünnepi Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánk, fiókirodáink és információs pontjaink DECEMBERI, ünnepi nyitvatartási ideje változik.

bővebben

Üzletszabályzat módosítás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk elkészítette módosított Üzletszabályzat tervezetét, melyet honlapján véleményezésre közzé tesz.

bővebben

uszoda_Sáv.jpg

Regionális Úszóverseny - Fedett Uszoda

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Fedett Uszodában 5 sáv foglalt lesz 2021. november 20-án (szombaton) 10:00-12:00 óra között.

bővebben

25 éves a VASIVÍZ ZRt..png

25 éves a VASIVÍZ ZRt.

1996. október 1-jén megalakul a Vas megyei Víz- és Csatornamű Részvénytársaság 183 részvényessel. De a vízellátás jóval korábbra tekint vissza. Városunk, Colonia Claudia Savaria már az első században korszerű vízellátással rendelkezett. Éhen Gyula kezdeményezésére 1898-ban Farkass Kálmán tervei alapján megépül Szombathely első vízműve. Az északi vízmű kútjára alapozva közel 20.000 méter vízvezeték épül, a Jókai-parkban pedig az első víztorony. Megtörténik az egyesített csatornahálózat kialakítása is.

bővebben

1.png

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - Védelmi intézkedés

A VASIVÍZ ZRt. személyes ügyfélszolgálati irodáit, fiókirodáit és információs pontjait 2021. november 08-tól az alábbi szabályok betartása mellett tudják igénybe venni a Tisztelt Felhasználóktól!

bővebben

November_13.png

Claudius Kupa Úszóverseny

A Fedett Uszoda és Termálfürdő 2021. november 13-án és 14-én ZÁRVA tart!

bővebben

Honlapra Fotó.jpg

E-SZÁMLA TÁMOGATÓ KAMPÁNY

Több mint egy millió forintot adományozott a VASIVÍZ ZRt. az Esőemberke Alapítványnak. A VASIVÍZ ZRt., mint a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot tűzte ki célul munkája megvalósítása során.

bővebben

Szh észak fokozott nyomás.png

MINERVA LAKÓPARK - FOKOZOTT VÍZNYOMÁS

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy Szombathelyen a Minerva lakóparkban, Söptei úti benzinkút északi irányában, Bajnok utcában, Kalló utcában, Prága utcában, Farkas Károly utcában, Székely Bertalan utcában, Pipacs utcában, Hermann Ottó utcában, Barabás Miklós utcában, Galamb utcában és a Szabadnép utcában 2021. szeptember 16-tól (csütörtöktől) fokozott nyomáson biztosítjuk a vízszolgáltatást.

bővebben

Álláslehetőség_2_Kicsi.png

ÁLLÁSLEHETŐSÉG

Hosszútávú ÁLLÁSLEHETŐSÉGET kínál a VASIVÍZ ZRt..

bővebben


1 / 14  > >>