Hírek
Ünnepi_Ügyfélfogadás_Honlapra.png

Ünnepi Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánk, fiókirodáink és információs pontjaink DECEMBERI, ünnepi nyitvatartási ideje változik.

bővebben

RÁBAHÍDVÉG - VÍZHIÁNY - 2021.01.08-án

2021.12.08-án Rábahídvégen a Szombathely utca – Petőfi S. utca teljes szakaszán vízhiányra és- vagy nyomáscsökkenésre lehet számítani 8.00 – 14.00 óra között.

bővebben

Üzletszabályzat módosítás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk elkészítette módosított Üzletszabályzat tervezetét, melyet honlapján véleményezésre közzé tesz.

bővebben

uszoda_Sáv.jpg

Regionális Úszóverseny - Fedett Uszoda

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Fedett Uszodában 5 sáv foglalt lesz 2021. november 20-án (szombaton) 10:00-12:00 óra között.

bővebben

25 éves a VASIVÍZ ZRt..png

25 éves a VASIVÍZ ZRt.

1996. október 1-jén megalakul a Vas megyei Víz- és Csatornamű Részvénytársaság 183 részvényessel. De a vízellátás jóval korábbra tekint vissza. Városunk, Colonia Claudia Savaria már az első században korszerű vízellátással rendelkezett. Éhen Gyula kezdeményezésére 1898-ban Farkass Kálmán tervei alapján megépül Szombathely első vízműve. Az északi vízmű kútjára alapozva közel 20.000 méter vízvezeték épül, a Jókai-parkban pedig az első víztorony. Megtörténik az egyesített csatornahálózat kialakítása is.

bővebben

1.png

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - Védelmi intézkedés

A VASIVÍZ ZRt. személyes ügyfélszolgálati irodáit, fiókirodáit és információs pontjait 2021. november 08-tól az alábbi szabályok betartása mellett tudják igénybe venni a Tisztelt Felhasználóktól!

bővebben

November_13.png

Claudius Kupa Úszóverseny

A Fedett Uszoda és Termálfürdő 2021. november 13-án és 14-én ZÁRVA tart!

bővebben

Honlapra Fotó.jpg

E-SZÁMLA TÁMOGATÓ KAMPÁNY

Több mint egy millió forintot adományozott a VASIVÍZ ZRt. az Esőemberke Alapítványnak. A VASIVÍZ ZRt., mint a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot tűzte ki célul munkája megvalósítása során.

bővebben


1 / 30  > >>