Hírek
water-tap-1269763_1920.jpg

Most folyassa a vizet!

Újra nyitó óvodák, iskolák, szállodák, éttermek, kávézók, strandok, intézmények! Újranyitáskor az egyik legfontosabb tennivaló: kinyitni a vízcsapokat, mert így tisztul meg a belső vízvezeték. A VASIVÍZ  ZRt. a veszélyhelyzet alatt is a nap 24 órájában tiszta, friss és egészséges vízzel látta el felhasználóit, ugyanakkor az elmúlt két hónapban a használaton kívüli, épületen belüli vezetékrendszerben nagy valószínűséggel pangó víz keletkezhetett.

bővebben

20200518_150354.jpg

Jól halad a szennyvízhálózat felújítása Körmenden

A jövőben tervezett várkerti fejlesztések előkészítéséhez is jól kapcsolódik az a csaknem 150 milliós szennyvízhálózat felújítását célzó beruházás Körmenden, mely június végére készülhet el. A teljes bekerülési összeg csaknem felét Körmend Önkormányzata, a többi részét az Innovációs és Technológiai Minisztérium víziközmű-rendszerek műszaki állapotának javítására kiírt pályázata biztosította.

bővebben

an-old-woman-using-a-laptop-4057758.jpg

Köszönjük, hogy csekk helyett átutalással fizeti vízdíját!

Kényelmes, mert otthonából intézheti. Biztonságos a járvány idején, hiszen nem kell a csekkel sorban állni, ügyfelekkel, ügyintézővel találkozni, ami mind-mind elősegítheti a fertőzés terjedését. Nem utolsó sorban gyors, hiszen interneten keresztül, banki átutalás indításával pillanatokon belül kiegyenlítheti számláját.

bővebben

vízóra_k.jpg

Segítse munkánkat! Tájékoztató a vízmérők leolvasásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 vírusveszély fennállása miatt, a járvány lassítása, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedéseket vezettük be.

bővebben


1 / 22  > >>