HírekSegítse munkánkat! Tájékoztató a vízmérők leolvasásáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 vírusveszély fennállása miatt, a járvány lassítása, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedéseket vezetjük be.

bővebben

északi belül-régi.jpg

A különleges helyzet különleges embereket kíván

A VASIVÍZ különleges cég, és most különleges helyzet van. A különleges helyzetek különleges embereket kívánnak, a VASIVÍZ dolgozói pedig különleges emberek! Ahogy vállalatunk az elmúlt 122 évben is megbirkózott háborúkkal, bombázással, árvízzel és minden más nehézséggel, ezúttal sem lesz másképp!

bővebben

Tájékoztató a vízmérők leolvasásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a COVID-19 vírusveszély fennállása miatt, a járvány lassítása, a felhasználók és a munkavállalóink védelme érdekében, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján az alábbi intézkedéseket vezetjük be.

bővebben

img-b63e580a7a4157e419130a89ee6f089a.jpg

Zárva tartanak ügyfélszolgálati irodáink!

A VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatói döntése alapján ügyfélszolgálati irodánk, fiókirodáink és információs pontjaink március 17-től visszavonásig zárva tartanak, a COVID-19 vírusveszély terjedésének lassítása érdekében, valamint hogy megóvjuk munkavállalóink, felhasználóink és hozzátartozóik egészségét.

bővebben


1 / 20  > >>