Pénztári be- és kifizetésÜgyfélszolgálatunkon személyesen, bankkártyával és készpénzzel egyaránt kiegyenlítheti számláját, így a többi ügyintézéssel egy időben, kényelmesen intézheti befizetését.

Ha Önnek elszámoláskor 5.000,- Ft feletti túlfizetése keletkezett, a túlfizetés összegét felveheti ügyfélszolgálati irodánk pénztárában vagy kérésére postai úton vagy folyószámlájára történő utalással megküldjük Önnek.

Mi szükséges a pénztári be- és kifizetéshez?

- Azonosításhoz szükséges dokumentum (pl. vízdíjszámla, vagy közszolgáltatási szerződés), mely tartalmazza a felhasználási hely azonosítót, vagy vevő (fizető) azonosító számokat. Ezek hiányában a felhasználó azonosítására alkalmas okmányok (pl. személyi igazolvány, jogosítvány és lakcímkártya) bemutatása.
- Ha a felhasználó nem személyesen intézkedik, két tanúval ellátott meghatalmazás szükséges az adott felhasználási helyre vonatkozólag az ügyintézéshez.
- Pénztári kifizetéskor szükséges a pénzt felvevő személyének igazolása (az igazoló dokumentum számának feltüntetése a bizonylaton).