Hírek2023. október 19-től Vendégeink újra használhatják a „régi” uszodát!


20230927_085933.jpg

????‍♀️ 2023. október 19-től Vendégeink újra használhatják a „régi” uszodát!

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a korábban meghirdetetthez képest az uszoda 50 m-es medencéhez tartozó öltözőinek felújítása a tervezett határidő előtt befejeződik.

Ennek eredményeként az AVUS létesítményben szükségessé vált karbantartás miatt tervezett (2023. október 19 - 23. közötti) szünet kezdetére a régi uszoda használatba vehető.

Fentieknek köszönhetően a Fedett uszoda újra, a koronavírus járvány és energiaválság előtti időszakban megszokott teljeskörű szolgáltatásaival a "régi" formában, de részben megújult környezetben áll az Önök szolgálatára.

Az öltözőkben tervezett munkálatok egy kisebb része még hátra van, de ezeket az Önök legkisebb mértékű zavarásával kívánjuk elvégezni. Mind a férfi, mind a női öltözőkben kialakításra kerül három - három darab 10 - 15 m2 alapterületű fülke, amelyek az óvodások, kisiskolások, vagy csoportosan érkező sportolók részére biztosítanak majd elszeparált öltözési lehetőséget. A helyszíni telepítés munkafolyamatait a férfi öltözőben nyitvatartási időben (az öltöző használatát nem befolyásolva), a női öltözőben zárás utáni időszakban tervezzük elvégezni.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a munkálatok ideje alatt az elszalagozott munkaterületekre belépni tilos.

A szolgáltatások teljeskörűségét a földszinti aulában megnyitott büfé üzemelése biztosítja, melynek nyitvatartásáról a helyszínen tájékozódhatnak.

VASIVÍZ ZRt.

vissza