HírekVízvezeték rekonstrukció miatti forgalomkorlátozás


Rumi út-Szent Gellért.jpg

A Hunyadi János út – Szent Gellért utcai körforgalom környékén 2023. március 20-23. között , míg a Szent Flórián körút – Körmendi út körforgalomnál március 27-30. között végzi Társaságunk a vízvezeték rekonstrukcióját.


Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk a Hunyadi János út – Szent Gellért utcai körforgalom környékén 2023. március 20-23. között , míg a Szent Flórián körút – Körmendi út körforgalomnál 2023. március 27-30. között végzi a vízvezeték rekonstrukcióját.

1. Szent Gellért utca – Hunyadi J. út körforgalmú csomópont vízvezeték-rekonstrukció: 2023.március 20-23. között
 Rumi út-Szent Gellért

A körforgalom burkolatjavítását megelőzően Társaságunk kivitelezésében 2023. március 20-23. között vízvezeték rekonstrukciós munkálatokra kerül sor az alábbiak szerint:

- A 2023. március 20. (hétfő) 9.00 órától kezdődő kivitelezés során a körforgalom részben lesz járható a gépjármű forgalom számára. A körforgalom Szőlős utca felőli oldala lezárásra kerül, az utca a körforgalom és a Pásztor utca közötti szakaszon zsákutca lesz, terelőútként a Rumi u. – Szent Gellért u. vehető igénybe;
- A Hunyadi út felől érkező gépjármű forgalom kizárólag jobbra a Szent Gellért u. - Körmendi út irányába tud tovább haladni;
- A Szent Gellért u. – Körmendi út felől érkező gépjármű forgalom a körforgalomba nem tud behajtani, a Rumi u. - Szent Gellért u. jelzőlámpás csomópontban jobbra és balra a Rumi u. felé. a Rákóczi utcai csomópontban a Rákóczi u. felé tud tovább haladni;
- A Csaba út felől érkező gépjárműforgalom jobbra a Hunyadi u. irányába és egyenesen a Szent Gellért u. - Körmendi út irányába tud tovább haladni;
- A Rumi u. felől érkezők az üzemanyagtöltő állomás előtt balra kanyarodva tudnak a Szent Gellért u. irányába tovább haladni.
- A terelő utat és a forgalomkorlátozásokat is jelzőtáblákkal jelzi a Kivitelező a közlekedőknek.
- A munkavégzés során a gyalogosok, kerékpárosok közlekedése biztosított. A helyi és helyközi autóbuszok közlekedésével kapcsolatban a Szolgáltatók adnak tájékoztatást.

2. Szent Flórián krt. – Körmendi út körforgalmú csomópont vízvezeték-kiváltás: 2023. március 27-30. között

Körmendi úti

 

A körforgalom burkolatjavítását megelőzően Társaságunk kivitelezésében 2023. március 27-30. között vízvezeték rekonstrukciós munkálatokra kerül sor az alábbiak szerint:

- A 2023. március 27. (hétfő) 9.00 órától kezdődő kivitelezés során a körforgalom részben lesz járható a gépjármű forgalom számára. A körforgalom Szent Flórián körút felőli ága a Körmendi u. – Károly R. u. között lezárásra kerül, terelőútként a Körmendi u. – Károly R. u. vehető igénybe;
- A Szent Flórián krt. felől érkező gépjármű forgalom balra a Károly R. utca, jobbra a Sorok utca irányába tud tovább haladni.
- A Brenner T. krt. irányából érkezők a Körmendi u. - Károly R. u. érintésével tudnak tovább haladni;
- A kivitelezés során a körforgalom három másik ágából a forgalom zavartalanul bonyolódhat le, a körforgalom ezekből az irányokból körbejárható. - A terelőutat és a forgalomkorlátozásokat is jelzőtáblákkal jelzi a kivitelező a közlekedőknek.
- A munkavégzés során a gyalogosok, kerékpárosok közlekedése biztosított, a helyi és helyközi autóbuszok közlekedésével kapcsolatban a szolgáltatók adnak tájékoztatást.

Együttműködésüket és megértésüket előre is megköszönve.

VASIVÍZ ZRt.

vissza