Hírek



RAJZPÁLYÁZAT - „Felszín alatti vizek!”


RAJZPÁLYÁZAT – VASIVÍZ ZRt..png

Meghosszabbított beadási határidő: 2022.május 31. A VASIVÍZ ZRt. ebben az évben is meghirdeti a Víz Világnapjához kapcsolódó RAJZPÁLYÁZATÁT a KEHOP-2.1.7-19-2019-00017 sz. projekt keretein belül, amelyre szeretettel várja vas megye 1-8. osztályos diákjainak pályaműveit.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Kedves Érdeklődő, Leendő pályázó!

A VASIVÍZ ZRt. ebben az évben is meghirdeti a Víz Világnapjához kapcsolódó RAJZPÁLYÁZATÁT a KEHOP-2.1.7-19-2019-00017 sz. „Környezetvédelem és fenntarthatóság a víziközmű szolgáltatók életében a klímaváltozás árnyékában” projekt keretein belül, amelyre szeretettel várja vas megye 1-8. osztályos diákjainak pályaműveit.

Kérem, hogy jelen pályázati felhívást figyelmesen olvassa el és töltse ki a mellékletet! FELHÍVÁS_MELLÉKLET_ITT

A pályázaton minden alsó és felső tagozatos vas megyei tanuló egy művel (rajzzal, festménnyel) indulhat.

Pályázati kategóriák:

·       Alsó tagozatos alkotás (1-4. osztály)

·       Felső tagozatos alkotás (5-8. osztály)

·       Használt alapanyagokból (pl.: kupakok, flakonok, stb.) készített alkotás (1-8. osztály)

Az érvényes pályamű feltételei

A pályaművek hátoldalán az alábbiakat kérjük feltüntetni:

·     Pályázó neve, osztálya és születési dátuma

·     A mű címe

·     Az intézmény neve

Mivel a pályázó kiskorú, a pályamű kizárólag a hiánytalanul kitöltött és aláírt 1.sz. melléklet becsatolásával együtt tekinthető érvényesnek!

A pályamű benyújtásának lehetőségei

Személyes átadás a VASIVÍZ ZRt. székhelyén:

9700 Szombathely, Rákóczi F. u. 19.

Postai úton:

VASIVÍZ ZRt. 9700 Szombathely, Rákóczi F. u. 19., Pf. 92.

A borítékon kérjük feltüntetni: „2022. Víz Világnap Rajzpályázat”

Beérkezési határidő:  2022. május 31.

A 2022. Víz Világnap szlogenje és egyben jelen pályázati felhívás témája:

„Felszín alatti vizek!”
 
Díjazás:
A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli, és a legszínvonalasabb művek alkotóit jutalmazzuk.

I.  helyezett díja kategóriánként:          15.000 Ft értékű utalvány, oklevél

II.    helyezett díja kategóriánként:       10.000 Ft értékű utalvány, oklevél

III.  helyezett díja kategóriánként:       5.000 Ft értékű utalvány, oklevél

IV.  – VI. helyezést elért pályázók kategóriánként: ajándék, oklevél

A díjazott pályázati munkák online felületeinken (honlap, Facebook oldal) az eredményhirdetést követően bemutatásra kerülnek, illetve amennyiben a jogszabály már lehetővé teszi, és a Szombathelyi Fedett Uszoda a lakosság számára is látogatható lesz, úgy az épület aulájában a pályázatra beküldött alkotásokból kiállítás nyílik.

Pályázatunk célja, hogy hozzájáruljunk a gyermekek környezettudatos szemléletének és viselkedésének pozitív irányú formálódásához, szemléletváltásához, a klímaváltozás elleni harchoz, és nem utolsó sorban ahhoz, hogy tudatosuljon a csapvíz értéke.

A pályázattal kapcsolatban a VASIVÍZ ZRt. kommunikációs referensétől, Némethy Máriától kaphatnak felvilágosítást a 30/700-5007 telefonszámon vagy a nemethy.maria@vasiviz.hu e-mail címen.

1.sz. melléklet

KEHOP-2.1.7-19-2019-00017

„Környezetvédelem és fenntarthatóság a víziközmű szolgáltatók életében a klímaváltozás árnyékában”

TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ ÖNKÉNTES HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATA

18 év alatti kiskorú adatközléséhez és az adatok kezeléséhez

Alulírott ____________________________________ ⃰ (név), ______________ (telefonszám), mint törvényes képviselő hozzájárulok, hogy a felügyeletem alatt álló kiskorú(ak):

_____________________________________________________ ⃰   (név, születési dátum)

_____________________________________________________⃰    (név, születési dátum)

a VASIVÍZ ZRt. által szervezett, 2022. évi Víz Világnapi programok keretében kiírásra kerülő Rajzpályázatra készülő alkotásán - amelynek beadási határideje 2022. március 22. – az alábbi adatok feltüntetésre kerülhessenek.

·       Iskola, osztály, név, mű címe, születési dátum

A fentebb megadott személyes adataim, illetve a felügyeletem alatt álló kiskorú(ak) személyes adatainak a VASIVÍZ ZRt., mint Adatkezelő általi, az adatvédelmi rendelkezések betartása mellett és a megadott céllal történő teljes körű kezeléséhez - megfelelő tájékoztatás után, önkéntes módon – hozzájárulok.

Az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatásban foglaltakat elfogadom, tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés hozzájáruláson alapul.

Kelt, 2022. ……..… hó …. nap

Törvényes képviselő aláírása:     

        

⃰ Nyomtatott betűvel kérjük kitölteni!

A rajzpályázat szervezője tájékoztatja a szülőket arról, hogy a projekt megvalósítója, a rajzpályázat lebonyolításának és a résztvevők számának igazolása érdekében köteles személyes adatokat bekérni, melynek kizárólagos célja a projekt teljesítésének igazolása. A megadott adatok személyes adatoknak minősülnek, ezért a szervező kötelezettséget vállal arra, hogy az adatkezelés során a törvényes rendelkezések és az Adatkezelési szabályzatban foglaltak szerint jár el, az adatokat eltérő célra nem használja fel. Az adatokat csak az adatkezelő munkatársai és a jogszabályban erre feljogosított személyek és hatóságok ismerhetik meg, azokat tovább nem adhatják. Az adatkezelés időtartama a projekt lezárását követő fenntartási időszak és záró ellenőrzések befejezése. Az Adatkezelési szabályzatban foglaltak megismerését lehetővé tesszük, tájékoztatjuk a résztvevőket, kiskorúak esetén törvényes képviselőjüket is, hogy a rajzpályázaton való részvétel nem kötelező, az abban való részvételhez azonban a fenti személyes adatok megadása szükséges. A fenti nyilatkozat kitöltésével, a rajzpályázaton való részvétellel a résztvevő, kiskorú esetén törvényes képviselője az adatkezeléshez hozzájárul, az ezzel kapcsolatos tájékoztatást megfelelőnek tartja. Ez a hozzájárulás a résztvevő, kiskorú esetén nevében törvényes képviselője akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá, illetve felügyelete alá tartozó kiskorúra vonatkozó személyes adatok kezeléséhez. Az adatkezelő tájékoztatja a törvényes képviselőt, hogy – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározottak szerint –

- tájékoztatást kérhet saját, illetve gyermeke személyes adatainak kezeléséről,

- kérheti a személyes adatok helyesbítését, valamint – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását,

- a személyes adatok kezelése ellen – a törvényben meghatározott esetekben – tiltakozhat,

- jogaik megsértése esetén bírósághoz fordulhat. Az adatkezelés az érintett hozzájárulásán alapul. Az érintett jogaira és jogorvoslati lehetőségeire az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak irányadók.

 

vissza