Hírek



E-SZÁMLA TÁMOGATÓ KAMPÁNY


Honlapra Fotó.jpg

Több mint egy millió forintot adományozott a VASIVÍZ ZRt. az Esőemberke Alapítványnak. A VASIVÍZ ZRt., mint a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot tűzte ki célul munkája megvalósítása során.


Balról jobbra: Némethy Mária - kommunikációs referens, VASIVÍZ ZRt. , Kovácsné Nyári Gizella - gazdasági igazgató, VASIVÍZ ZRt. , Nádorné Vörös Ibolya - Kuratóriumi Elnök, Esőemberke Alapítvány , Godáné Kazári Eszter - intézményvezető, Holnap Háza Lakóotthon


https://www.nyugat.hu/cikk/tobb_mint_egy_millio_forintot_adomanyozott_a_zrt.

Papír alapú számlák, befizetési csekkek helyett e-számlát és elektronikus fizetést ajánl a VASIVÍZ ZRt. Felhasználói részére. Erre 2021. július hónaptól, három hónapos kampánnyal igyekeztek Felhasználóik figyelmét felhívni. A tudatos fogyasztók nem csak a környezetvédelmet, de a helyi Esőemberke Alapítványt is támogathatták döntésükkel. Az alapítvány elsősorban autistákat segít, de más sérült vagy halmozottan fogyatékkal élőket is támogat. Továbbá 24 megváltozott munkaképességű embernek ad munkalehetőséget foglalkoztatójában, ahol értékes munkát végezhetnek és segítik őket az integrációban.

A kampány célja volt, hogy legalább 1.000 fő váltson e-számlára. Akik júliusban, a kampány első hónapjában igényeltek e-számlát 1.500 Ft, az augusztusban csatlakozók 1.000 Ft, a szeptemberben igénylők 500 Ft-tal támogatták az alapítványt. Így összesen 1.187.000 Ft gyűlt össze.
A kampány ideje alatt a résztvevő Felhasználók a nekik megküldött számlák összegét fizetik ki, nem többet, nem kevesebbet. A kampány alatt 1.033 Felhasználó váltott e- számlára, akik közül sorsolással 10 fő egy-egy 5 alkalomra szóló családi belépőjegyet is nyert a Fedett Uszoda és Termálfürdőbe, melyet egy évig használhatnak fel.

A támogatás összegét 2021. október 18-án, ünnepélyes keretek között adta át a VASIVÍZ ZRt. képviselője az Esőemberke Alapítvány vezetőjének. „Bő három hónappal ezelőtt nagy örömmel fogadtuk a kampány ötletét és azt, hogy mi lehetünk ennek kedvezményezettjei. Ekkora összegű támogatásra nem is számítottunk, már ritkaság.” - mondta Nádorné Vörös Ibolya, az alapítvány Kuratórium Elnöke. Elsősorban a 12 éve fennálló lakóotthon fenntartására fordítják majd az összeg egy részét, ami 10 főnek ad otthont. A másik részéből pedig szeretnének egy fedett átjárót biztosítani az otthon és a foglalkoztató között. Az egyik fürdő is felújításra szorul és természetesen a béreknél is jól jön a támogatás, hiszen 9 fő látja el az otthon lakóit és 3 fő segít a foglalkoztatóban.

Krenner Róbert, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy természetesen a tiszta ivóvíz szolgáltatása és a szennyvíz elvezetése a legfontosabb feladata a ZRt.-nek, ugyanakkor annak érdekében, hogy ezeket az értékeket a most felnövő generáció is biztosítani tudja majd, elengedhetetlen szempont környezetünk megóvása.

Akik váltottak, azok már tudják, hogy mennyivel kényelmesebb az ügyeket otthonról intézni, hiszen így nem kell a nyitvatartási időhöz alkalmazkodni. Nem szükséges felesleges papírhalmokat gyűjteni, amikor a számlák bármikor és bárhol megtekinthetőek online felületen.

A kampány sikerrel zárult, de e-számlát továbbra is igényelhetnek a Felhasználók, tudtuk meg Némethy Máriától, a VASIVÍZ ZRt. kommunikációs referensétől. A honlapon olvasható az igénylés menete, de az ügyfélszolgálat munkatársai telefonon, e-mailben és személyesen is szívesen állnak rendelkezésre.  Első lépésként online regisztráció szükséges, melyhez a vevő (fizető) azonosítót és a felhasználási hely azonosítót kell megadni.

A VASIVÍZ ZRt. tehát a környezettudatos Felhasználók támogatásával igyekszik tenni a környezetvédelemért, miközben a felnövekvő generáció szemléletformálását is ebbe az irányba tereli.  Mindezt annak érdekében, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után.

Ha Ön is szeretne tenni egy lépést a környezetvédelemért, váltson e-számlára a VASIVÍZ ZRt.-nél!

vissza