HírekHÁLÓZATMOSATÁS - SZENTKIRÁLY 2021. május


Szentkirály_honlap_1.jpg

Társaságunk a Szombathely-Szentkirály városrészen 2021. május hónapban több alkalommal, rendkívüli karbantartó mosatást végez a szennyvízelvezető közcsatorna hálózaton. A csatornatisztítás érinti az Oroszlán, a Vadász utcákat és a Bogáti utat, valamint a Szent István király utcának a Gyöngyös-patak bal partján lévő szakaszát (a Sándor László utcától a Bogáti útig), illetve szükség esetén ezek mellékutcáit is.


Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk a Szombathely-Szentkirály városrészen - az utóbbi időben tapasztalható gyakori dugulások miatt - 2021. május hónapban több alkalommal, rendkívüli karbantartó mosatást végez a szennyvízelvezető közcsatorna hálózaton.

A csatornatisztítás érinti az Oroszlán, a Vadász utcákat és a Bogáti utat, valamint a Szent István király utcának a Gyöngyös-patak bal partján lévő szakaszát (a Sándor László utcától a Bogáti útig), illetve szükség esetén ezek mellékutcáit is.

Az érintett utcákban található lakóházaknál, ahol nem megfelelő a belső csatornavezetékek szerelése, kiszellőztetése, előfordulhat a mosóvíz, szennyvíz kilökődése a lefolyókon keresztül. Ennek elkerülése érdekében kérjük, hogy hétfőtől csütörtökig 07:00-17:00 óra között a WC-fedeleket hajtsák le, a lefolyókat pedig fedjék le úgy, hogy az esetleg visszacsapódó víz ne okozhasson szennyezést a lakóház helyiségeiben. Ezenkívül az ingatlan határán belül (kertben) kialakított tisztítónyílás fedelét vegyék le!

A munkát magasnyomású mosókocsival végezzük, amellyel az utcai tisztítóaknán keresztül eltávolíthatók a csatornavezetékben leülepedett szennyezőanyagok.

A munkagépek az utcákban legalább egy forgalmi sávnyi helyet lefoglalnak. Ezért kérjük a gépjárművekkel közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal vezessenek a fenti útszakaszokon, illetve torlódás vagy terelés esetén legyenek türelemmel! A munkavégzés helyszínét közlekedési táblákkal jelezzük.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!               

           

Hibabejelentés elérhetőségei:    +36 80 201 232 (ingyenesen hívható)

                                               +36 30 827 4849

                                                hibabejelentes@vasiviz.hu

Kérjük, figyeljék honlapunkat, illetve kövessék a VASIVÍZ ZRt. facebook oldalát, ahol mindig naprakész információkkal állunk rendelkezésükre!               

VASIVÍZ ZRt.

vissza