Közérdekű információk



Megújult szombathelyi ügyfélszolgálati irodánk


üfi.jpg

Két évtized után teljesen felújítottuk a VASIVÍZ ZRt. ügyfélszolgálati irodáját Szombathelyen, a Légszeszgyár utca 15. szám alatt. Ezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy a koronavírus járvány miatt tavasszal kénytelenek voltunk bezárni. - Ezt a néhány hónapot, amikor a COVID-19 járvány miatt nem tudtuk ügyfélszolgálati irodánkban fogadni ügyfeleinket, arra fordítottuk, hogy XXI. századi körülményeket teremtsünk az ügyintézéshez – mondta Molnár Miklós, a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatója.


- Az átalakítás során arra is ügyeltünk, hogy a járványhelyzetben jobban tudjunk vigyázni dolgozóink és ügyfeleink egészségére.

Bár a VASIVÍZ ZRt. otthoni, internetes ügyintézésre buzdító kampánya sikeres volt az elmúlt hónapokban, még mindig sokan igénylik a személyes találkozást munkatársainkkal. Számlázási kérdésekkel, adatváltozásokkal, közműnyilatkozatokkal, víz- és csatornabekötésekkel kapcsolatos ügyekkel még mindig sokan keresik fel ügyfélszolgálatunkat. A beruházás során teljes irodabútor csere történt, megújult a bejárat, valamint az akadálymentesítő feljáró is. Szakács-Boromisza Eszter ügyfélszolgálati irodavezető azt is fontosnak tartja, hogy nem csak az ügyfeleket tudjuk sokkal jobb körülmények között fogadni, de az ügyfélszolgálati iroda munkatársai is komfortosabb, korszerűbb körülmények között tudják végezni munkájukat.

vissza