HírekKöszönet a helytállásért


körmend jó.jpg

Kedves Kollégák! Különleges cég, különleges helyzetben, a különleges helyzet pedig különleges embereket kíván – írtam ezt a veszélyhelyzet kihirdetése utáni napokban. Az elmúlt három hónap bebizonyította, hogy a VASIVÍZ munkatársai minden területen megállták a helyüket. Köszönöm!


Köszönöm a veszélyhelyzetet kezelő vezetői operatív csapatnak, a munkahelyi vezetőknek, a VASIVÍZ minden egyes dolgozójának, akik minden nap, a nap 24 órájában keményen dolgoztak a szolgáltatás biztonságos, jó minőségű fenntartásán. Köszönet mindazoknak, akik kivizsgálták a fogyasztói bejelentéseket, akik megvizsgálták a  hibajelzéseket, a különböző szerelvényeket, akik  elhárították a közmű és berendezés meghibásodásokat, akik elvégezték a halaszthatatlan karbantartási munkákat. Dolgoztak azért, hogy a járvány idején is folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű ivóvizet, valamint a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását! Külön köszönöm azoknak, akik vállalták - ha a szükség úgy hozza -, hogy távol a családjuktól, akár napokon keresztül ellátják a folyamatos ügyeletet az egyes telephelyeken. Külön köszönet illeti a VASIVÍZ-nél működő honvédelmi irányító törzset, munkájukkal elősegítették társaságunk biztonságos, zavartalan működését.

Csak hogy érzékeltessem, mekkora munkát végeztünk el: az elmúlt három hónapban 250 ezer Vas megyei lakost láttunk el mindösszesen 3 milliós 600 ezer köbméter egészséges ivóvízzel. Csaknem ugyanennyi szennyvíz haladt át a mintegy 3 ezer kilométer hosszú vezetékrendszeren hogy aztán a 41 szennyvíztelep valamelyikén megtisztítsuk.  Csaknem félezer vízvezeték hibát hárítottunk el és 1000 alkalommal vonult ki ügyeletünk a szennyvízhálózatunk megjavításához. Ügyfélszolgálatunk a három hónap alatt összesen 9000, azaz napi átlagban – beleértve a szombat-vasárnapokat - száz felhasználói bejelentéssel találkozott. Gratulálok valamennyi munkatársamnak, egyúttal tolmácsolom az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság köszönetét a veszélyhelyzet alatt végzett munkáért.

Nem csak a ránk háruló felelősségteljes munkát végeztük el, de a veszélyhelyzet alatt is tudtuk tartani a VASIVÍZ ZRt. Igazgatósága által februárban elfogadott üzleti tervet, így az abban leírtaknak megfelelően társaságunknál május elsejével végre tudtuk hajtani a valamennyi munkavállalót érintő, átlagosan 10 százalékos béremelést.

Különleges cég, különleges helyzetben. A különleges helyzet pedig különleges embereket kíván: büszke vagyok arra, hogy Önökkel dolgozhatok egy csapatban. Továbbra is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Molnár Miklós vezérigazgató

vissza