HírekMódosul üzletszabályzatunk

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk elkészítette módosított Üzletszabályzat tervezetét, melyet honlapján véleményezésre közzé tesz.
Az Üzletszabályzat tervezete megtekinthető honlapunkon az alábbi elérhetőségen: oldal megnyitása

A módosítást a jogszabályi változások átvezetése, szövegpontosítások és egyéb módosítási igények indokolták.
A módosítás kiemelten az alábbi részeket, tárgyköröket érintette:
- a személyes adatok védelméről szóló, az Európai Unió és az Európai Tanács által elfogadott rendelettel (GDPR) kapcsolatos módosítások;
- igénybejelentő nyomtatványok aktualizálása;
- közszolgáltatási szerződésminták módosítása;
- ügyfélszolgálati információs pontok változása (Őriszentpéteren, Kőszegen, Répcelakon, Szombathelyen a Vízszolgáltatási és Szennyvíz-szolgáltatási Üzemmérnökségeken megszűnnek az információs pontok)

Kérjük, észrevételét, véleményét az 58/2013. kormányrendeletben foglaltak alapján az elkövetkező 20 napon belül írásban, vagy postai úton a VASIVÍZ ZRt. 9700 Szombathely, Rákóczi F. u. 19. címre megküldeni, vagy személyesen Ügyfélszolgálati irodánkban leadni (9700 Szombathely, Légszeszgyár u. 15.) szíveskedjen. Társaságunk a véleményezésre a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően 2018.12.22. és 2018.011. között biztosít lehetőséget.
A tervezet véleményezése során lefolytatott egyeztetések eredményeit jegyzőkönyvben rögzítjük, melyet az üzletszabályzat jóváhagyatási eljárása során a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére is megküldjük. Társaságunk a jóváhagyott Üzletszabályzatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyó határozatának közlésétől számított 3 napon belül a www.vasiviz.hu honlapján folyamatosan elérhetővé teszi.

Együttműködését ezúton is köszönjük!

vissza