HírekTájékoztatás a Felhasználói Elégedettségi Felmérésről (FEF)


20180904_143645Small.jpg

2018. július 2-től elindult a víziközmű-szolgáltatókat érintő országos felmérés, amely a VASIVÍZ ZRt. szolgáltatási területét is érinti.


 

A 2018. december 31-ig tartó Felhasználói Elégedettség Felmérés (továbbiakban FEF) három pillérre támaszkodik: 

Az azonnali felméréssel már találkozhattak, amennyiben a közelmúltban személyesen intéztek ügyet valamely ügyfélszolgálati irodánkon, vagy telefonon keresztül léptek kapcsolatba munkatársunkkal, illetve abban az esetben, ha igénybe vették online ügyfélszolgálati felületünket.

A kiegészítő felméréshez már sokan megadták hozzájáruló nyilatkozatukat és elérhetőségüket, amelyet ezúton is köszönünk! Ezeket a Felhasználókat a későbbiekben fogja megkeresni a központi kutatócég, és elsősorban a korábbi ügyintézéssel kapcsolatos észrevételekről fog érdeklődni.

Szeptember 3-tól ugyancsak elindul, és két hónapon át tart majd az alapfelmérés, amelynek során a háztartásokat keresi fel a kutatással megbízott M.Á.S.T. Kft. Az alapfelmérést az alábbi településeken végzik a szakemberek: Bucsu, Celldömölk, Csepreg, Gencsapáti, Ikervár, Ják, Kőszeg, Körmend, Lukácsháza, Répcelak, Rum, Sárvár, Sé, Söpte, Szeleste, Szentgotthárd, Szombathely, Táplánszentkereszt, Vasvár, Vép. Természetesen a kérdezőbiztosok a felmérés megkezdése előtt igazolják magukat.

A felmérés célja, a szolgáltatások minőségének javítása. 

Kérjük, segítse munkánkat, és a szolgáltatás színvonalának növelése érdekében végzett kutatásban vegyen részt!

Közreműködésüket köszönjük!

A felmérés részleteiről és menetéről kérjük, keresse az Ügyfélszolgálat/FEF menüpont alatt található tájékoztatónkat.

vissza