Keressen minket a facebook-on is! FőoldalAktuális hírekÚtlezárás Szombathelyen a Kiskar utcában

Útlezárás Szombathelyen a Kiskar utcában

2018. január 09. kedd, 09:31 | Elküldés e-mail-ben |

2018. január 12-én (péntek) 16.00 órától - január 14. (vasárnap) 22.00 óráig

Felhívjuk a gépjárművel közlekedők figyelmét, hogy a VASIVÍZ ZRt. 2018. január 12-én (péntek) 16.00 órától - január 14. (vasárnap) 22.00 óráig Szombathelyen a Thököly u.-Mátyás király körforgalom - Kiskar utca nyomvonalon ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be, mivel a Kiskar u. - Óperint u. sarok közötti szakaszon fenntartási munkákat végez.

Ezen időszak alatt a forgalmi rend az alábbiak szerint alakul:

-   A Kiskar utcában az Ady tér irányába haladó és az Óperint utcába kanyarodó forgalmi sáv a Kossuth L. utcától a Hollán E. utcáig lezárásra kerül.

-   A Thököly u. - Mátyás király u. körforgalomból a Kiskar utcába csak a buszok, az ingatlantulajdonosok és az érintett üzletek áruszállító gépjárművei hajthatnak be, a többi gépjárművezető balra a Mátyás király utca felé haladhat tovább. Az ingatlantulajdonosok a Kiskar utca - Hefele M. u. - Hollán E. u. útvonalon közlekedhetnek.

-   A Kiskar u. Thököly u. felé vezető két forgalmi sávja megosztásra kerül. A külső forgalmi sávban az Ady tér felöl érkezők haladhatnak, az Óperint u. és a Thököly u. irányába. A belső forgalmi sávban a Thököly u. – Mátyás király u. felöl érkező buszok, valamint az Óperint utcából balra kanyarodó gépjárművek közlekedhetnek.

-   Az Óperint utcából a Kiskar utcába a jobbra-balra kanyarodás engedélyezett lesz. A Kiskar utcában közlekedő buszoknak az Óperint utcából jobbra kanyarodóval szemben elsőbbsége lesz. Az Óperint utcából balra kanyarodó a Kiskar utca Thököly utca felé vezető belső sávba kell, hogy kanyarodjon.

-   A forgalomelterelés ideje alatt a Thököly - Mátyás király és az Óperint – Kiskar utcák sarkán 1-1 forgalomirányító jelzőőr segíti az Önök közlekedését.

Kérjük a lakosság és a gépjárművezetők türelmét és megértését!

VASIVÍZ ZRt.

Vissza
Hibabejelentés
Vízszolgáltatás és szennyvíz-szolgáltatás tekintetében egyaránt hívható telefonszámok:
Általános hibabejelentés:
06 94 500 245
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 201 232
Általános hibabejelentés és mérőállás bejelentés leolvasási időszakban:
06 94 325 550
E-mail: vasiviz [ at ] vasiviz.hu
Hétvégén:
Vízszolgáltatás: diszpecser [ at ] vasiviz.hu
Csatornaszolgáltatás: csatornaszolgaltatas [ at ] vasiviz.hu
Fedett uszoda és Termálfürdő