Keressen minket a facebook-on is! FőoldalAktuális hírekSzombathely, Szily utcai közműrekonstrukció

Szombathely, Szily utcai közműrekonstrukció

2017. április 21. péntek, 11:51 | Elküldés e-mail-ben |

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy Szombathelyen, a Szily János utca Petőfi Sándor utca - Berzsenyi Dániel tér közötti szakaszának vízhálózatán gerinc-és bekötővezeték rekonstrukciót végez a VASIVÍZ ZRt.

A kivitelezési munkálatok 2017. 03. 20-tól tervezetten május 20-ig tartanak. A rekonstrukció a Petőfi S. utca - Szily J. utca csomópontban a vízvezeték cseréjével kezdődik meg. A kereszteződésben végzendő vezetékcsere időtartama alatt a Petőfi  S. utca ezen szakasza mindkét irányban egy sávban használható, viszont a munkálatok  Szily J. utcába történő bekanyarodást nem akadályozzák.

A csomóponti rekonstrukciót követően a munkavégzés a Szily J. utcai vízvezetékek cseréjével folytatódik. Ez idő alatt a gépjármű közeledés egyirányú lesz a Kiskar utca irányából a Petőfi S. utca irányába félpályás útlezárás mellett. A vízvezeték kiváltása során a járdák gyalogos forgalmát biztosítjuk, valamint a kapubejárók gépjárművel megközelíthetők lesznek.

A Szily János utcában a vezetékek elöregedése és a vízvezeték közelében végzett földmunkák következtében - a VASIVÍZ ZRt. munkavállalóinak legnagyobb körültekintése ellenére is  - fennáll a csőtörések lehetősége. Ilyen esetben azonnal szüneteltetni kell a Szily János utcában, a Kiskar utcában, a Hollán Ernő utcában, illetve a Széchenyi utcában a vízszolgáltatást a hiba kijavításáig.

A tervezett vízszünetek időpontjáról a munkavégzést megelőzően írásban tájékoztatjuk Felhasználóinkat. A víz-gerincvezeték cseréjével párhuzamosan a bekötővezetékek kiváltását is el kell végezni, amelyeket az ingatlanhoz tartozó pincékbe való bejutással tudunk elérni.  Ehhez kérjük Felhasználóink együttműködő segítségét!

A Szily János utcában lévő vízvezeték rekonstrukció kapcsán forgalmi lezárásokról, a kivitelezés menetéről, a vízszünetek időpontjáról az ingyenesen hívható 06-80-201-232 számon kérhet tájékoztatást.

A vízvezeték rekonstrukció ideje alatt kérjük Felhasználóink türelmét és megértését.

Szombathely, 2017. március 10.


 

 

Vissza
Hibabejelentés
Vízszolgáltatás és szennyvíz-szolgáltatás tekintetében egyaránt hívható telefonszámok:
Általános hibabejelentés:
06 94 500 245
Ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 201 232
Általános hibabejelentés és mérőállás bejelentés leolvasási időszakban:
06 94 325 550
E-mail: vasiviz [ at ] vasiviz.hu
Hétvégén:
Vízszolgáltatás: diszpecser [ at ] vasiviz.hu
Csatornaszolgáltatás: csatornaszolgaltatas [ at ] vasiviz.hu
Fedett uszoda és Termálfürdő